Naši klienti doporučují REKOLUX svým příbuzným a přátelům. Zanechávají pozitivní reference o vysoké kvalitě práce a vděčná slova pro naše zaměstnance.

Mnoho lidí se opakovaně obrací na nás při koupi nové nemovitosti nebo stěhování, aby naše společnost udělala jejich nový domov pohodlným, útulným a krásným!

Spokojení zákazníci jsou naší prioritou. Více recenzí firmy Rekolux najdete na naši Facebook a Google strankách.

Na základě 22 hodnocení
Michal Bihun
Michal Bihun
2022-09-30
Rychlá a kvalitna práce a příjemné ceny!
julian bar
julian bar
2022-07-23
Great work on my flat, thanks a lot guys! I would recommend this company to any of my friends or family.
Martin Hlavac
Martin Hlavac
2022-04-21
Spoločnosť Rekolux sme si vybrali na základe referencií iných zákazníkov a po osobnom stretnutí s pánom Kupárom. Šesť mesiacov po ukončení kompletnej rekonštrukcie starého štvorizbového vinohradského bytu sme maximálne spokojní. Dva dni po úvodnej prehliadke bytu dodal pán Kupár detailný rozpočet, ktorého sa celé štyri mesiace držal a ktorý bol akceptovaný bankou pri poskytnutí úveru. Rekolux dodal všetky potrebné stavebné práce, vrátane hĺbkovej výmeny podlahy a repasu starých špaletových okien. Na nás ostal výber kuchyne, kúpeľní, parkiet a dverí, pre ktoré Rekolux sprostredkoval výrazné zľavy z cenníkových cien, cca 30-35%. Popri prácach na byte Rekolux zvládol pre SVJ kompletne vymeniť vodovodné a kanalizačné stúpačky a rozvody plynu v starom tehlovom bytovom dome. Spoločnosť Rekolux a pána Kupára jednoznačne doporučujeme. M.H.
Pavel Pavlicek
Pavel Pavlicek
2022-01-14
S firmou Rekolux jsem prošli náročnou rekonstrukcí mezonetového bytu v Praze 6. Rekonstrukce se protáhla díky covidu a mnoha obtížím způsobených původní nekvalitní výstavbou. S firmou jsme většinu problémů úspěšně překonali, přestože to občas vypadalo, že místo rekonstrukce stavíme zcela nový byt. Ke vzniklým problémům se stavěli vždy konstruktivně a přinášeli řešení. Mají kvalitní profese a je na ně spolehnutí. Mezi jejich cíle patří spokojenost zákazníka,což není v dnešní době stále jěště samozřejmostí. Jednání s ředitelem firmy panem Kuparem bylo vždy korektní a vstřícné;pokud firma udělala chybu, napravili ji. Dlouhá rekonstrukce je samozřejmě náročná i pro ostatní obyvatele domu a firma si je této skutečnosti vědomá (nepříjemné situace, ke kterým občas docházelo, jsme dokázali společně řešit). Firmu Rekolux pro výše uvedené doporučuji. Z vlastní zkušenosti bych doporučil se spolehnout i na jejich subdodávky, neboť tam, kde jsem si zajišťoval něco sám, většinou docházelo k časovému nesouladu a častokrát i ke zpožděním stavby.
Jan Šindelář
Jan Šindelář
2021-12-11
Musím ocenit profesionální přístup, kvalitu a rychlost provedené práce. V neposlední řadě cením dobrou komunikaci a spolehlivost. Bylo mi potěšením s Vámi spolupracovat.
Valentina Viviani
Valentina Viviani
2021-12-09
Chtěla bych doporučit firmu RekoLux na rekonstrukci bytů či domu. Firma RekoLux nám poměrně vyšla ve všem vstříc a na všem na čem jsme se domluvili tak to tak bylo. Jelikož jsme měli obavy o naše budoucí bydlení, tak jsme měli i svůj stavební dozor, což pro firmu nebyla žádná překážka, ba naopak byli rádi. Rekonstrukce byla zhotovena včas podle smlouvy a i náš stavební dozor říkal: "chtěl bych jim něco vytknout ale nemám co ..." za což jsme byli my moc rádi. S firmou RekoLux byla velmi milá a příjemná spolupráce. Řekla bych, že i na dnešní cenové poměry jsou jedni z těch levnějších a kvalita je stále na vysoké úrovni. Vřele doporučujeme.
Petr Hodonský
Petr Hodonský
2021-09-22
S firmou Rekolux máme vynikající zkušenosti. Rekonstruovali nám jednotky k pronájmu a odvedli zde vynikající práci. Komunikace byla bezproblémová, pan Kupar byl vždy na příjmu a ochotný nám poradit a pomoci. Stavební práce šly dle plánu, časový i cenový předpoklad byl dodržen a jakékoliv nenadálé vícepráce s námi byly řádně prokonzultovány a zvládnuty bez jakýchkoliv problémů. Služby firmy Rekolux jednoznačně doporučujeme, jistě dostojí vašim očekáváním a tamní vedení i zaměstnanci vám jistě pomohou naplnit všechny vaše stavitelské sny. Děkujeme :)
Jan Svoboda
Jan Svoboda
2021-04-22
Naprostí profesionálové! Po čerstvé zkušenosti mohu doporučit firmu RekoLux. Kvalitně provedená rekonstrukce v maximálně využitém času. Firma nic zbytečně neprodlužovala a dle mého soudu pracovala velmi efektivně. Pan Kupar měl vždy vše skvěle zorganizované. Zaměstnanci pana Kupara jsou slušní a vždy milí, nikdy nebyl problém přijít i na neohlášenou návštěvu, zaměstnanci vždy vše jasně vysvětlili, doporučili alternativy a hlavně upozornili na nedostatky, které po domluvě opravili. Velmi mile jsem byl překvapen i cenově. 🙂
RekoLux
5.0
Na základě recenzí 15
poháněn Facebook
Petra Bradáčová
Petra Bradáčová
2020-12-01T11:08:41+0000
Můžeme vřele doporučit, rychlé a korektní jednání, při další rekonstrukci se opět a rádi na RekoLux obrátíme.
Marcela Filipová
Marcela Filipová
2020-07-15T21:47:38+0000
REKOLUX STAV s.r.o. jsem našla na internetu, když jsem hledala stavební firmu na rekonstrukci koupelny a wc v bytě. A... dopadlo to na výbornou. Rekonstrukce probíhala hladce, od pana Kupara jsem vždy znala aktuální stav, i co a kdy mě ještě čeká, když se objevilo něco nečekaného, vyšel vstříc a aktivně pomáhal řešit potíže. Příjemné a profesionální jednání všech pracovníků. Jeho kolegové provedli perfektní práci ve vysoké kvalitě, jsem s výsledkem rekonstrukce opravdu velmi spokojená. Moc děkuji! A všem pro rekonstrukce nebo přestavby mohu REKOLUX STAV s.r.o. vřele doporučit.Přečtěte si více
David Rubinos
David Rubinos
2020-07-14T07:57:57+0000
I would like to highly recommend Rekolux to anyone looking for a reconstruction company. They did extensive work in our... apartment (electricity, water pipes, walls, bathrooms, etc.) and it was all tip-top quality. They have high standards and pride themselves in the work they do...and it shows when you look at the end result. Besides they have an unparalleled approach to customer service and put a lot of emphasis on ensuring the communication is smooth, they are always open to suggestions and at the same time offer their own if you are not sure about what to do. Overall, they turn reconstruction work into an enjoyable experience!!!Přečtěte si více
Roman Šnegoň
Roman Šnegoň
2020-01-03T07:38:32+0000
Komunikácia s firmou RekoLux je výborná. Firma nám zabezpečila celkovú rekonštrukciu, ktorá prebehla bez vážnych... problémov, samozrejme ako to býva pri kompletnej rekonštrukcii, nejaké detaily sa vyskytli. Vďaka prístupu, ústretovosti sa všetko vyriešilo a firmu môžem určite len odporučiť. V prípade ďalšej potreby budem firmu RekoLux jednoznačne kontaktovať. RomanPřečtěte si více
Dada Dada
Dada Dada
2019-12-26T09:00:23+0000
Nemohou si spolupráci s firmou Rekolux vynachvalit. Od prvního dne do posledního bylo všechno perfektní, vše v čas a... vsechno, co bylo dohodnuto bylo splněno do puntíku. Stejně tak jako příspěvek níže, jsme žila po celou dobu rekonstrukce v zahraničí a nemohla sem si vybrat lepší spolecnost. Pan Kupar byl vždy ochotný pomoct a poradit. Bylo na něj vždy spolehnutí a když bylo třeba udělat něco navíc, tak to udělal bez otázek a velmi rychle. Pokud bych si měla vybrat znovu tak bych do přestavby šla jen s firmou Rekolux. Moje zkušenost byla špičková a tuto firmu vřele doporučuji protože vím, že je na ně spolehnutí a svou práci dělají velmi dobře. Jsem s výsledkem práce 100% spokojená a vy budete též.Přečtěte si více
Olivier Nava
Olivier Nava
2019-10-27T20:35:04+0000
Vybral jsem Rekolux z čistého štěstí, když jsem hledal stavební společnost, která by mi pomohla s mým novým projektem... koupelny.Poté, co jsem podal svou žádost na jejich webové stránky, firma odpověděla do 1 dne. Za pár dní poskytli odhad práce a do 1 týdne jsme podepsali smlouvu. Začali práci včas, jak slíbili a doručili to, co bylo sjednáno, a na požadovanou úroveň kvality. Zvláště jsem ocenil otevřenou a čestnou komunikaci během celého projektu a skutečnost, že byly flexibilní a v případě potřeby se snažily najít řešení. Cítil jsem se jako vážený a respektovaný zákazník. S výsledkem jsem byl velmi spokojený ,velmi doporučuji tuto společnost pro váš stavební projekt."Dekuji za spolupraci.Přečtěte si více
Marketa Balinova
Marketa Balinova
2019-07-28T20:20:07+0000
Má oblíbená spolupráce s Rekoluxem, když chcete kvalitní řešení do posledního detailu. Skvělá komunikace a... spolehlivost. Doporučuji!!Přečtěte si více
Joanna Nadszyszkowniková
Joanna Nadszyszkowniková
2019-07-17T19:11:06+0000
Firmu Rekolux muzu jen doporucit. Velmi prijemne a profesionalne jednani s panem majitelem. Vsechno probehlo bez... problemu a vcas. Dekujeme za spoluprace.Přečtěte si více
Robert Nevima
Robert Nevima
2018-11-06T10:40:57+0000
Vše proběhlo včas bez problémů a bez navyšování rozpočtu.Kdybych se nemusel stěhovat,tak bych ani nevěděl že nějaká... rekonstrukce proběhla :-) .Byt mám velmi hezky a moderně zrekonstruovaný.Díky moc.Přečtěte si více
Jana Kloučková Kalasova
Jana Kloučková Kalasova
2018-06-05T18:14:57+0000
Vše proběhlo tak, jak bylo dohodnuto
Anna Kononova
Anna Kononova
2018-05-31T07:03:39+0000
Obracela jsem se na tuto firmu třikrát a vždy rekonstrukce byla na vysoké úrovni. Pokud se ráno vzbudím a budu chtít... další rekonstrukci, tak to je první firma, která mě napadne. A to je úspěch. Děkuji!Přečtěte si více
Olga Žďárská
Olga Žďárská
2018-05-30T05:58:31+0000
Naprostá spokojenost, práce kvalitní, nastavená cena se nezmenila, vše probíhalo podle plánu a to se týká též pracovni... dochazky.Přečtěte si více
Ярина Попович
Ярина Попович
2018-05-22T21:09:27+0000
Evilina Kupar
Evilina Kupar
2018-05-20T04:00:07+0000
Další recenze