Naši klienti doporučují REKOLUX svým příbuzným a přátelům. Zanechávají pozitivní reference o vysoké kvalitě práce a vděčná slova pro naše zaměstnance.

Mnoho lidí se opakovaně obrací na nás při koupi nové nemovitosti nebo stěhování, aby naše společnost udělala jejich nový domov pohodlným, útulným a krásným!

Spokojení zákazníci jsou naší prioritou. Více recenzí firmy Rekolux najdete na naši Facebook a Google strankách.

Vynikající
Na základě 26 hodnocení
Nikola Svobodová
Nikola Svobodová
2024-01-05
Firmu REKOLUX pod vedením pana Kupara, mohu doporučit. Nechávala jsem si rekonstruovat panelákový byt 3kk - rekonstrukce trvala cca 2,5 měsíce, cena v normě, když se vyskytl nějaký náklad navíc, tak pan Kupar poslala přepočet rozpočtu k odsouhlasení - o všem se s ním dá mluvit a dohodnout se, jejich snaha vyjít zákazníkovi vstříc je perfektní. Když se vyskytl nějaký zádrhel, tak okamžitě se nebránili vše vyřešit k mé spokojenosti a opravit to. Děkuji a doporučuji.
Karolina
Karolina
2023-10-17
Velmi děkujeme celému týmu za skvěle odvedenou kompletní rekonstrukci našeho bytu. Speciální díky patří panu Kuparovi za jeho osobitý přístup a profesionální znalosti, které nám poskytoval po celou dobu rekonstrukce. Celý tým pracoval velmi rychle a musím velmi ocenit komunikaci přes Whatsapp. Případné nedostatky byly vždy vyřešeny k naší konečné spokojenosti 👍 Ještě bych určitě chtěla ocenit, že firma bere na sebe i komunikaci s ostatními obyvateli domu, a tak všechny stížnosti na hluk či prašnost (což je prostě při rekonstrukci nevyhnutelné) byly řešeny bez nás, což byla velká úleva. Děkujeme a těšíme se na další spolupráci!
Jarda Stefl
Jarda Stefl
2023-07-24
S firmou REKOLUX jsme realizovali kompletní rekonstrukci bytu 3+kk v Praze a zkušenosti ze spolupráce jsou velmi pozitivní. Oceňuji vysokou profesionalitu a ochotu řešit i atypické požadavky, které vyplynuly z finálního architektonického řešení. Práce byly provedeny dle harmonogramu ve vysoké kvalitě.
Daniela Slížová
Daniela Slížová
2023-07-04
Profesionální práce a bezproblémová komunikace ! Měla jsem možnost spolupracovat s panem Kuparem a jeho týmem už několikrát. Pomohli nám s realizací atypicky řešených rekonstrukcí bytů a tento náročný úkol zvládli výborně. Pan Kupar má cit pro detail a oceňuji že se nebojí i náročnějších zadání díky čemuž se spolu s klienty těšíme z krásných realizací.
Richard Rothbauer
Richard Rothbauer
2023-06-29
S firmou REKOLUX jsme dělali větší stavební úpravy našeho rodinného domu (úprava dispozice v přízemí, výměna oken za větší, úprava topení, úprava elektroinstalací, nová fasádní omítka atd). Rekonstrukce probíhala přesně 6,5 týdne, vše šlo rychle a hladce. Oceňujeme pracovitost a rychlost pracovní party, profesionální přístup a výslednou kvalitu. Firmu můžeme vřele doporučit.
David Hartl
David Hartl
2023-05-11
Skvela spoluprace, rychle ale peclive provedeni - prosli jsme spolecne jiz dvema projekty a vzdy uspesne. Dekuji za spolupraci.
Dana Knappová
Dana Knappová
2023-04-24
Firmu REKOLUX jsem oslovila s poptávkou celkové rekonstrukce starého velkého činžovního bytu na Vinohradech. Od začátku jsem byla mile překvapena tím, jak bezproblémově, rychle a transparentně probíhala jednání o možné spolupráci. Jednatel pan Kupar si přijel vše prohlédnout osobně, uviděl hned všechna protenciálně problémová místa, o kterých jsem věděla , že v bytě jsou, a navrhl adekvátní řešení. V několika případech i lepší, než o jakém bylo uvažováno v projektu. Zároveň mi byl schopen kvalifikovaně a seriózně odpovědět na všechny mé otázky. Dodaná cenová nabídka byla podrobná a úplná, ceny víc než příznivé. Nebyl problém ani s textem případné Smlouvy o dílo. Za mne velmi příjemná zkušenost a určitě tuto firmu kdykoliv ráda znovu budu kontaktovat .
Ludvík Kacerovský
Ludvík Kacerovský
2023-01-10
S firmou Rekolux jsem byl velmi spokojený. Firmu jsem najal na kompletní rekonstrukci bytu ve starém činžovním domě v Praze 6. Pan Kupar a jeho spolupracovníci jsou opravdoví profesionálové, jsou přesní, rychlí a pracují čistě. Neočekávané problémy, které se během rekonstrukce vyskytly, pan Kupar řešil ihned, vždy hledal nejlepší řešení a zároveň působil klidným dojmem, což mi jako investorovi dodávalo pozitivní energii. Celková komunikace s panem Kuparem i s lidmi na stavbě byla věcná a pohodová. Za subdodavatele, které zajistila firma Rekolux, nesl pan Kupar 100% zodpovědnost a měl všechna řemesla pod kontrolou. Spolupráce pana Kupara s externím stavebním dozorem i s architekty byla bez jakýchkoliv problémů, držel se jejich doporučení a finální zpracování bytu bylo přesně v souladu s prováděcími dokumenty, které vypracovali architekti. Jsem moc rád, že jsme si pro rekonstrukci vybrali pana Kupara a jeho tým, protože i díky nim máme nyní krásný byt. Děkuji.
Tomáš Rusý
Tomáš Rusý
2022-12-28
Výborná spolupráce, skvělé řešení drobných problémů, perfektní komunikace, vše se dá dohodnout a dořešit k naší spokojenosti, včetně různých protokolů a revizí. Jednalo se o rekonstrukci panelového bytu 3+1 se změnou na 4+kk. Byt je nádherný a dle našich představ. Jednání s ředitelem firmy panem Kuparem bylo vždy perfektní. Pokud firma udělala chybu, napravili ji. Vřele doporučuji.
Pauline Saint-Čabrada
Pauline Saint-Čabrada
2022-12-02
We couldn’t be happier with our cooperation with Rekolux. Mr Kupar and his teams are very professional, reactive, accommodating, very careful, they provide good and wise advice. The cooperation was very pleasant and smooth, from A to Z. We highly recommend them!
RekoLux
5.0
Na základě 13 recenzí
powered by Facebook
Petra Bradáčová
Petra Bradáčová
11:08 01 Dec 20
Můžeme vřele doporučit, rychlé a korektní jednání, při další rekonstrukci se opět a rádi na RekoLux obrátíme.
Marcela Filipová
Marcela Filipová
21:47 15 Jul 20
REKOLUX STAV s.r.o. jsem našla na internetu, když jsem hledala stavební firmu na rekonstrukci koupelny a wc v bytě. A... dopadlo to na výbornou. Rekonstrukce probíhala hladce, od pana Kupara jsem vždy znala aktuální stav, i co a kdy mě ještě čeká, když se objevilo něco nečekaného, vyšel vstříc a aktivně pomáhal řešit potíže. Příjemné a profesionální jednání všech pracovníků. Jeho kolegové provedli perfektní práci ve vysoké kvalitě, jsem s výsledkem rekonstrukce opravdu velmi spokojená. Moc děkuji! A všem pro rekonstrukce nebo přestavby mohu REKOLUX STAV s.r.o. vřele doporučit.celá recenze
David Rubinos
David Rubinos
07:57 14 Jul 20
I would like to highly recommend Rekolux to anyone looking for a reconstruction company. They did extensive work in our... apartment (electricity, water pipes, walls, bathrooms, etc.) and it was all tip-top quality. They have high standards and pride themselves in the work they do...and it shows when you look at the end result. Besides they have an unparalleled approach to customer service and put a lot of emphasis on ensuring the communication is smooth, they are always open to suggestions and at the same time offer their own if you are not sure about what to do. Overall, they turn reconstruction work into an enjoyable experience!!!celá recenze
Roman Šnegoň
Roman Šnegoň
07:38 03 Jan 20
Komunikácia s firmou RekoLux je výborná. Firma nám zabezpečila celkovú rekonštrukciu, ktorá prebehla bez vážnych... problémov, samozrejme ako to býva pri kompletnej rekonštrukcii, nejaké detaily sa vyskytli. Vďaka prístupu, ústretovosti sa všetko vyriešilo a firmu môžem určite len odporučiť. V prípade ďalšej potreby budem firmu RekoLux jednoznačne kontaktovať. Romancelá recenze
Olivier Nava
Olivier Nava
20:35 27 Oct 19
Vybral jsem Rekolux z čistého štěstí, když jsem hledal stavební společnost, která by mi pomohla s mým novým projektem... koupelny.
Poté, co jsem podal svou žádost na jejich webové stránky, firma odpověděla do 1 dne. Za pár dní poskytli odhad práce a do 1 týdne jsme podepsali smlouvu. Začali práci včas, jak slíbili a doručili to, co bylo sjednáno, a na požadovanou úroveň kvality. Zvláště jsem ocenil otevřenou a čestnou komunikaci během celého projektu a skutečnost, že byly flexibilní a v případě potřeby se snažily najít řešení. Cítil jsem se jako vážený a respektovaný zákazník. S výsledkem jsem byl velmi spokojený ,velmi doporučuji tuto společnost pro váš stavební projekt."
Dekuji za spolupraci.
celá recenze
Marketa Balinova
Marketa Balinova
20:20 28 Jul 19
Má oblíbená spolupráce s Rekoluxem, když chcete kvalitní řešení do posledního detailu. Skvělá komunikace a... spolehlivost. Doporučuji!!celá recenze
Joanna Nadszyszkowniková
Joanna Nadszyszkowniková
19:11 17 Jul 19
Firmu Rekolux muzu jen doporucit. Velmi prijemne a profesionalne jednani s panem majitelem. Vsechno probehlo bez... problemu a vcas. Dekujeme za spoluprace.celá recenze
Robert Nevima
Robert Nevima
10:40 06 Nov 18
Vše proběhlo včas bez problémů a bez navyšování rozpočtu.
Kdybych se nemusel stěhovat,tak bych ani nevěděl že nějaká... rekonstrukce proběhla :-) .Byt mám velmi hezky a moderně zrekonstruovaný.Díky moc.celá recenze
Jana Kloučková Kalasova
Jana Kloučková Kalasova
18:14 05 Jun 18
Vše proběhlo tak, jak bylo dohodnuto
Anna Kononova
Anna Kononova
07:03 31 May 18
Obracela jsem se na tuto firmu třikrát a vždy rekonstrukce byla na vysoké úrovni.
Pokud se ráno vzbudím a budu... chtít další rekonstrukci, tak to je první firma, která mě napadne. A to je úspěch. Děkuji!celá recenze
Olga Žďárská
Olga Žďárská
05:58 30 May 18
Naprostá spokojenost, práce kvalitní, nastavená cena se nezmenila, vše probíhalo podle plánu a to se týká též pracovni... dochazky.celá recenze
Evilina Kupar
Evilina Kupar
04:00 20 May 18
Další recenze
js_loader